O nama

SDPS d.o.o. je preduzeće koje nudi širok izbor proizvoda i usluga, koji imaju primenu u kancelarijskom poslovanju, trgovini, turizmu, industriji, poljoprivredi i domaćinstvu.

Naše poslovanje započeto je 2015.godine sa 7 zaposlenih. Danas, naš tim čini 47 zaposlenih, od kojih su 80% osobe sa invaliditetom.

Zahvaljujući tome, našim klijentima i poslovnim partnerima možemo omogućiti uštedu u poslovanju na osnovu regulative u oblasti zapošljavanja osoba sa invaliditetom.

POČECI I RAZVOJ

U momentu osnivanja, delatnost SDPS d.o.o. bila je orijentisana na pružanje usluga u domenu kancelarijskog materijala i proizvodnje polietilenskih kesa.

Ovom delatnošću bavimo se i danas uz prošireni asortiman. Sada proizvodimo polietilenske kese raznih dimenzija i debljina, sa i bez reklamne štampe, kese za zamrzivače i džakove za smeće I reklamne papirne kese.

Već 2017. godine, poslovanje počinje da se proširuje na druga polja i naša firma ubrzano raste. Te godine proširili smo ponudu usluga na proizvodnju termo rolni i etiketa, pripremu za štampu i štampanje.

Pored proširenja asortimana, proširili smo i naš vredni tim, kao i mrežu klijenata i poslovnih partnera, među kojima se od tada nalaze vodeće domaće i strane kompanije sa kojima imamo odličnu saradnju.

U međuvremenu smo kompletirali ponudu usluga za prepakivanje i štampanje proizvoda od tekstila i u svoju ponudu uvrstili grafički dizajn, brendiranje i izradu i održavanje web sajtova (internet prezentacija).

Vrednim radom i zapošljavanjem pravih ljudi, iskoristili smo poslovne mogućnosti koje su nam dolazile u susret, tako da se naš asortiman proizvoda i usluga proširio i na proizvodnju streč folije, hemije i papirne galanterije.

NOVI PROIZVODI I TRŽIŠTA

Naš domen rada ponovo je značajno proširen 2023.godine spajanjem sa preduzećem i zanatskom radionicom IHTIS. U našoj ponudi zahvaljujući tome sada se nalaze ručno proizvodeni, oplemenjeni zlatom i srebrom, triptisi, krstovi, privesci, medaljoni…

Tokom godina, konstantnom modernizacijom opreme, uspeli smo održimo kvalitet, brzinu i efikasnost u proizvodnji i uslugama i da našim zaposlenima omogućimo savremene uslove za rad i produktivnost.

Zahvaljujući kvalitetnim uslugama i proizvodima, pokazali smo da je moguće da se tokom nekoliko godina, uz rad na profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba sa invaliditetom, dostigne veliki rast i ekspanzija.

PARTNERSTVA U OBOSTRANOM I INTERESU DRUŠTVA

Sarađujemo sa nekoliko renomiranih firmi u Srbiji, koje se takođe bave proizvodnjom kesa i štampom, i sa kojima kroz poslovno – tehničku saradnju i zakup dela proizvodnih kapaciteta, uspevamo da u najkraćem mogućem roku ispoštujemo sve preuzete obaveze, kao i da uskladimo svoje poslovanje sa zakonskom regulativom koja reguliše oblast zapošljavanja osoba sa invaliditetom. Na taj način i našim kupcima omogućavamo da regulišu pomenutu obavezu i tako ostvare određene uštede u troškovima poslovanja.

Uz posvećenost kupcima, angažovanje na razvoju kvaliteta proizvoda i usluga, težimo da postanemo lider na tržištu Srbije i u socijalnom preduzetništvu i inkluziji.

U tom smislu u saradnji sa Akademijom Kocić, koju vodi naš čuveni stonoteniser i dugogodišnji selektor reprezentacije i paraolimpijske reprezentacije prof. dr Goran Kocić, 2023.godine u zgradi Tehnohemije (Viline vode 47), gde se nalaze naše poslovne prostorije, osnovali smo Stonoteniski centar Kocić&SDPS, koji nudi besplatne termine za osobe sa invaliditetom i značajne popuste za porodice sa više dece, učenike, studente, penzionere…