Poslovna politika

Misija

Ponuda saradnje malim, srednjim i velikim kompanijama koja pruža finansijsku uštedu, uz odličan kvalitet proizvoda i usluga, koje kreiraju osobe sa invaliditetom.

Vizija

Da postanemo sinonim za društveno odgovoran brend u Srbiji, poznat po svom širokom dijapazonu proizvoda, uz moto: “Jedan dobavljač je dovoljan”.

Cilj

Saradnja sa poslodavcima na tržištu Srbije i šire, radi regulisanja zakonske obaveze zapošljavanja osoba sa invaliditetom uz značajno smanjenje troškova.

Misija
Vizija
Cilj

Vrednosti

Jednakost

Svi smo jednaki, koliko god bili različiti. Jednake mogućnosti za sve su ključ komplementarnog tima.

Podrška

Svaki zaposleni radi i funkcioniše na svoj način. U različitim momentima, svakome od nas je potrebna dodatna energija, motivacija i podrška koja će nas podsetiti na smisao onoga što svakodnevno obavljamo kroz radne zadatke i nakon toga. Tu smo da se razumemo.

Društvena odgovornost

Želimo da budemo primer dobre prakse i da se naš glas čuje daleko. Radimo tako da proširujemo svest u našoj zajednici o važnosti potrebe da budemo društveno odgovorni, da smanjimo predrasude i promovišemo iste mogućnosti za sve.

Fleksibilnost

Znamo da slušamo naše kupce, a ne samo da ih čujemo. Nastojimo da razumemo i izađemo u susret njihovim potrebama i da se posvetimo i učinimo naše proizvode što prilagodljivijim i fleksibilnijim. Zajedno stvaramo otvorena i istinska partnerstva. To otvara put jedinstvenim rešenjima koja nam omogućavaju da odgovorimo na naše izazove.

Kontinuirano zalaganje

Imamo želju za učenjem novih veština i znanja. Svesni smo da su inovacije i inovativna kultura ključni faktori uspeha. Zato vredno radimo na prihvatanju novih izazova i usavršavanju naših veština.

Održavanje obećanja

Poštujemo ugovorene rokove isporuke. Isporuka proizvoda i usluga su za nas posebna vrednost. Kupci uvek mogu da se oslone na našu pouzdanost i savesnost. Ispunjeno obećanje je veoma cenjeno na tržištu.

Reference

Aroma marketi
Hleb i kifle Carnex
DM drogherie Medigroup
Skroz doobra pekara Sanioptik

Dokumenti