Tim bilding, sastanci i edukacija

Sve na jednom mestu – lako i dostupno

Business & Pleasure

Iznajmite na dan, dva ili više naš Trening centar koji se nalazi u Beogradu, na lako dostupnoj lokaciji.
Oko 2 kilometra od Trga Republike i Slavije (zgrada Tehnohemije, Viline vode 47).

Naš Trening centar je opremljen savremenom opremom i nameštajem.
Zgrada Tehnohemije u kojoj se nalazi ima svoj parking, a u okolini postoji veliki broj parking mesta sa neograničenom i besplatnom mogućnošću parkiranja.
U dvorištu zgrade nalazi se i perionica automobila.

Iznajmljivanje ovog prostora podrazumeva sve elemente i tehničku podršku koji su vam potrebni za održavanje:

 • Tim bildinga
 • Edukacija
 • Sastanaka

Rezervacija našeg Trening centra vam kao benefit daje mogućnost da, u pauzi ili nakon radnog dela okupljanja,
po povlašćenom cenama, brzo i lako, organizujete:

 • Zabavu
 • Druženje
 • Doručak i/ili ručak
Stoni tenis – zabava i druženje od 7 do 77

U zgradi u kojoj se nalazi naš Trening centar, nalazi se i Stonoteniski centar Kocić & SDPS.

Stoni tenis je vid rekreacije koji odgovara svim generacijama od 7 do 77 godina, a istovremeno je odličan način da se izgradi osećaj zajedništva i timskog rada. Takođe, jednako je zabavan za one koji nikada nisu držali reket i one koji su iskusni igrači. Stonoteniski centar Kocić & SDPS, zajednički je projekat Akademije Kocić, koju vodi prof. dr Goran Kocić, naš čuveni stonoteniser i dugogodišnji selektor reprezentacije i paraolimpijske reprezentacije, kao i našeg preduzeća SDPS. Centar je opremljen je sa 9 profesionalnih stolova i prilagođen potrebama osoba sa invaliditetom. Za dobru zabavu i druženje postaraće se naši vrhunski obučeni treneri. Ukoliko želite možemo za vas organizovati i školu stonog tenisa!

Ukusna hrana po pristupačnim cenama u dobrom ambijentu

U zgradi Tehnohemije u kojoj se nalazi naš Trening centar nalazi se i restoran Metal Bar, čiji meni je proverenog kvaliteta, a cene veoma pristojne.
Naša dugogodišnja saradnja omogućava nam da za vas u ovom restoranu, čiji su naši zaposleni redovni posetioci, ugovorimo poseban meni po povlašćenim cenama.

I na kraju – ono najbolje!

Ukoliko nemate vremena da bavite bilo kojim elementom organizacije tim bildinga, edukacije ili sastanaka, samo javite šta želite i mi ćemo, po principu „ključ u ruke“, organizovati sve umesto vas uključujući i pozivanje i infomisanje svih učesnika.
Za sve dodatne infomacije obratite se na našu mejl adresu ili telefon 011 260 3584


Organizacija edukacija

U okviru našeg Trening centra, pored organizacije tim bildinga i sastanaka, možemo za vaš tim organizovati i bilo koju vrstu edukacije.

Naš Trening centar za unapređenje poslovnih veština je osnovan sa ciljem da pruža usluge edukacije u oblasti poslovanja svim fizičkim i pravnim licima koja žele da obezbede znanje neophodno za napredak u karijeri i kontinuiranu poslovnu produktivnost.

Do sada smo veoma uspešno organizovali niz edukacija, obuka i treninga u oblasti poslovnog pregovaranja, prodaje, stranih jezika, komunikacijskih veština, timskog rada, rešavanja konflikata i unapređenja menadžerskih veština. Sve obuke je odobrio Centar za akreditaciju javno priznatih organizatora aktivnosti obrazovanja odraslih i nakon završene obuke, polaznici stiču sertifikat o završenoj obuci.

Nakon završenih akreditovanih programa JPOA za engleski jezik nivoa A1 i A2 polaznici dobijaju potvrde o završenoj obuci. 

Treninzi se održavaju grupno i koncipirani su tako da udovolje zahtevima polaznika. Trajanje obuka i treninga se razlikuje od teme do teme, a termini obuka su radnim danima u periodu od 8 – 16 č.


Važno!

Korišćenjem edukacijskih usluga našeg Trening centra, firme i kompanije koje imaju više od 20 zaposlenih dobijaju mogućnost oslobađanja izvršenja finansijske obaveze iz ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji, o čemu možete više saznati iz rubrike o nama.

Naša firma takođe nudi programe obuka koje su namenjene osobama sa invaliditetom, a u cilju dokvalifikacije i prekvalifikacije. Posle uspešno završene obuke, osobe se osposobljavaju za rad na otvorenom tržištu ili u našoj firmi. Svi programi obuka poseduju rešenje o odobrenju za sprovođenje mera i aktivnosti profesionalne rehabilitacije od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Programi obuka koje su namenjene osobama sa invaliditetom koej su trenutno u ponudi:

 • Osnovne tehnike knjigovezačke dorade
 • Pakovanje proizvoda
 • Web dizajn
 • Prerada plastičnih masa
 • Poslovni sekretar