Drugi o nama

Najbolje se radi uz osmeh i podršku

SDPS d.o.o. je preduzeće koje svojim klijentima i partnerima nudi veliki spektar usluga i proizvoda, ali posebni smo i po tome što je među našim zaposlenim 80% osoba sa invaliditetom.  Na tom osnovu svojim klijentima i partnerima obezbeđujemo oslobađanje od troškova proisteklih iz ove zakonske obaveze. Istovremeno, želimo da inspirišemo što više preduzeća i kompanija da primene ovaj koncept zapošljavanja i organizacije poslovanja. 

Tim SDPS d.o.o. koji čini oko 40 ljudi, dokazao je da kolektiv u kome radi veliki broj osoba sa invaliditetom, može da ponudi vrhunske usluge i proizvode. To su prepoznali naši mnogobrojni klijenti i partner, kao i mediji i internacionalne organizacije koje se bave poboljšanjem mogućnosti zapošljavanja i uslova rada.

Saznajte više o našem preduzeću i našim zaposlenima u kratkom filmu koji je realizovala Platforma za zapošljavanje i socijalna pitanja (ESAP 2). U pitanju je projekat koji finansira Evropska unija, a zajednički sprovode Regionalni savet za saradnju (RCC) i Međunarodna organizacija rada (ILO).

Deo priče o našem preduzeću, uslugama i proizvodima koje nudimo i atmosferi u kojoj radimo ispričaće vam: Gordana Nikolić, Aleksa Vučićević, Snežana Smiljković, Dejan Knežević i Predrag Bubalo, direktor SDPS d.o.o. Sarađujte sa našom kompanijom i postanite i Vi deo naše priče!