Usluge

Image

Da bi vaš brend bio upotpunjen potrebno je da  sadrži sve aspekte kao što su web sajt, dizajn grafike, dizajn logoa, društvene mreže, štampani materijal i sve druge elemente potrebne za  vizuelni identitet.

Nakon što ste kreirali svoju ciljnu grupu, ton i sve gore navedene aspekte, imate veće mogućnosti da se istaknete na tržištu među konkurencijom i postanete prepoznatjiv brend.

Svakako, prvi korak u kreiranju vizuelnog identiteta jeste ideja ili vizija onoga što želite da postanete i po čemu želite da vas prepoznaju. Sledeći korak podrazumeva angažovanje dizajnera koji će vam pomoći da stvorite autentičan prvi utisak.

SDPS vam na raspolaganje stavlja svoj tim dobro obučenih dizajnera, koji će vam pomoći da svoju ideju pretvorite u vizuelni identitet kakav ste zamislili. Članovi našeg dizajn tima iskusni su u kreiranju vizeulnih rešenja za različite tipove proizvoda, kompanija i kampanja.

Web dizajn

Web sajt odličan je “deo tima” koji obavlja promociju biznisa umesto vas kada je optimizovan od strane stručnjaka. Pored toga što daje informacije posetiocima na skoro svako pitanje, Web sajt pretvara posetioce u kupce.

Grafički dizajn

Grafički dizajn je deo vizuelnog identiteta koji treba biti prisutan u svakoj fazi poslovanja.

SDPS nudi  usluge kao što su:

- Dizajn logo-a
- Izrada brošura, visit kartica, memoranduma itd.
- Dizajn kataloga, postera, jelovnika, magazine, časopisa

Brendiranje

Brendiranje je usluga za sve novootvorene firme i radnje kao i za vlasnike lokala i vozila koji žele da promene izgled. SDPS nudi idejna rešenja, štampu i postavljanje  reklamnih folija za sve vrste enterijera i eksterijera sa ciljem unapređenja vašeg poslovanja i biznisa. Nudimo:

- Brendiranje vozila
- Brendiranja stakala i izloga
- Reklamni panoi, displeji i baneri
- Štampane folije

promobox


sdpslogoViline vode 47, Palilula
11060 Beograd
+381 11 260 3584 .:. office@sdps.rs


fer proizvod


 

Viline vode 47, Palilula
11060 Beograd
+381 11 260 3584 .:. office@sdps.rs