WEB

Image
WEB sajt odličan je “deo tima” koji obavlja promociju biznisa umesto vas kada je optimizovan od strane stručnjaka. Pored toga što daje informacije posetiocima na skoro svako pitanje, Web sajt pretvara posetioce u kupce.

DIZAJN WEB SAJTA

Image

Dizajn je ono što predstavlja vas ili vašu firmu na internetu, on mora biti jedinstven i unikatan tako da posetioce privuče izgledom i sadržajem. Dobar dizajn sajta u kombinaciji sa interesantnim tekstom i sadržajem i uspeh je zagarantovan.
Profesionalno dizajniranje i izrada veb sajta po vašoj specifikaciji i željama. Ili prepustite nama da osmislimo dizajn koji vam najviše odgovara.

REDIZAJN WEB SAJTA

Image

Ukoliko posedujete veb sajt i niste zadovoljni izgledom, funkcionalnošću ili ima odredjene nedostatke, da promenite vizuelni identitet ili ubacite neke nove dodatke (galeriju slika, novosti..) , mi vam možemo pomoći.
Ukoliko je Vas sajt lošeg kvaliteta i amaterski urađen, najbolje rešenje je izrada novog sajta.

FOTOGRAFISANJE

Image

"Slika govori hiljadu reči"
Da bi predstavili vaše usluge ili proizvode potrebno je pored kvalitetnog i jasnog teksta staviti i dobre i jasne fotografije, fotografije koje kupcima olakšavaju da dožive vaš proizvod.
Nudimo usluge profesionalnog fotografa koji će vašu delatnost ili proizvod predstaviti u najboljem svetlu.

ODRŽAVANJE SAJTA

Image

Da bi veb sajt funkcionisao potrebno ga je redovno održavati. U održavanje spada pravljenje backup (rezervne kopije), kontrolisati ispravnost i funkcionalnost sajta kao i sigurnost. Ubacivanje novog materijala ili proizvoda ukoliko to ne želite da vršite sami.
Održavanje se vrši na mesečnom nivou i cena zavisi od obima posla.

ANALIZA POSEĆENOSTI

Image

Detaljna mesečna analiza posećenosti vašeg sajta - broj poseta dnevno, mesečno, godišnje, iz koje zemlje dolazi, u koje doba dana je vaš sajt najposećeniji, koje ključne reči su dovele korisnika, itd.
Sve ključne informacije koje vam mogu pomoći da poboljšate posećenost vašeg sajta.

SEO OPTIMIZACIJA

Image

Optimizacija za pretraživače (SEO) je upotreba tehnika za poboljšanje kvalifikovanog saobraćaja na web stranicama. SEO analizira prirodu i nameru pretraga kako bi pružio veoma relevantne rezultate pretragei poboljšano korisničko iskustvo.

DRUŠTVENE MREŽE

Image

Društvene mreže su od vitalnog značaja kada je u pitanju internet marketing. Društvene mreže su jako delotvoran način promocije, reklamiranja vaše delatnosti i promovisanja vašeg brenda. Povećavaju broj poseta na vašem sajtu i potencijalnih mušterija ili korisnika.
Povezivanje vašeg sajta sa društvenim mrežama facebook, google, twitter...

INTERNET PRODAJA

Image

Najveća prednost prodaje preko interneta je dostupnost klijentima 24h sedam dana u nedelji sa minimalnim troškovima održavanja.
Izrada internet prodavnice sa ubacivanjem vaših artikala i sistemima plaćanja paypal, moneybookers, uplatom u pošti, visa karticama ...

promobox


sdpslogoViline vode 47, Palilula
11060 Beograd
+381 11 260 3584 .:. office@sdps.rs


fer proizvod


 

Viline vode 47, Palilula
11060 Beograd
+381 11 260 3584 .:. office@sdps.rs