Sintetički papir – mesarac

Mesarski papir je proizvod koji se koristi u mesarama i marketima za pakovanje prehrambenih proizvoda. Služi za pakovanje i čuvanje mesa i mesnih proizvoda, ali i sireva, peciva, bureka i sl. Sintetički mesarski papir je s jedne strane plastificiran, što znači da ne propušta masnoću i vlagu, i čuva svežinu i dugotrajnost vaših prehrambenih proizvoda. Sa druge strane, mesarski papir je proizveden od papira visokog sjaja, što omogućuje visok kvalitet štampe sa vašim logom ili dizajnom po želji, a koja će ispuniti očekivane standarde. Kao i za sve proizvode, važno je da štampa bude kvalitetna, dugotrajna i uredna, jer doprinosi boljem izgledu kako samog proizvoda tako i brenda. Zato je bitno da dizajn zadovoljava kriterijume, koji zavise od samog proizvoda i materijala za štampu.

Naša standardna dimenzija u izradi sintetičkog mesarskog papira je 300 x 500 mm, a minimalna količina za narudžbinu je 10 kg.

Cena zavisi od poručene količine, što važi i za sve ostale vrste štampe. Nakon poručivanja proizvoda, isporuka se vrši u roku od 5-7 radnih dana. Za sve ostale informacije možete da nas kontaktirate i mi ćemo se potruditi da rešimo vaše nedoumice. Uverite se u kvalitet i sačuvajte svežinu vaših proizvoda.