Štampani materijal

Image

Memorandumi

Memorandum je list papira, najčešće A4 formata, na kojem se nalaze osnovni podaci vašeg preduzeća (logo i naziv firme, bankovni račun, PIB, matični broj, kontakt telefon, web sajt itd.). Memorandumi su „lice” vaše firme, odnosno, oni vas prezentuju. Memorandumi spadaju u deo reklamnog materijala, stoga daju prepoznatljivost vašoj firmi, i iz tog razloga svaka firma treba imati svoj memorandum radi poslovne komunikacije. Memorandum se štampaju na papiru, u jednoj ili više boja, uglavnom jednostrano, a po želji može biti i dvostrano odštampan. Štampa na memorandumu se najčešće vrši offset i digitalnom štampom, u zavisnosti od tiraža. Kod nas možete izraditi memorandume za svoju firmu, koji će dodatno govoriti o vašoj profesionalnosti, kreativnosti i entuzijazmu u poslovanju. Cena izrade memoranduma zavisi od više faktora kao što su vrsta štampe, format, tiraž i sl. Nakon izrade, isporuka se vrši u roku od 5-7 radnih dana. Za sve ostale informacije nas slobodno kontaktirajte i zatražite savete za izradu najboljeg dizajna.

Vizit karte

Vizit karte su materijal koji ostavlja prvi utisak i daje obeležje vašoj firmi ili preduzeću. Iako na prvi pogled izgledaju kao sitan i nebitan detalj, pored prvog utiska, ostvaruju vezu sa vašim potencijalnim klijentom i značajne su u poslovnoj komunikaciji. Vizit karta predstavlja brend i ostavlja utisak kao i vaša pojava i daje ozbiljnost vašem poslovanju. Takođe služi kao vid reklame, gde pored kontakt forme može sadržati i ilustracije i fotografije vaših ličnih radova. Dobro osmišljena vizit karta ostaje u džepu vašeg potencijalnog klijenta, a vrlo verovatno i bude podeljena dalje. Iz tog razloga, od velikog značaja jeste sam izgled vizit karte. Zato je bitno izabrati vrstu papira i sam dizajn u kome vam naravno mogu pomoći članovi našeg tima, sa ekspertima u dizajniranju reklamnog materijala.
Standarne veličine vizit karti su 90x50mm i 85x55mm, a sam izgled zavisi isključivo od vaše želje ili naše ideje. Cena izrade visit karti zavisi od više faktora kao što su vrsta štampe, format, tiraž i sl. Nakon izrade, isporuka se vrši u roku od 5-7 radnih dana. Za sve informacije, možete nas u svakom trenutku pozvati, kako bismo vam olakšali izbor i odabrali jedinstveni i upečatljiv dizajn, po kome ćete biti prepoznati.

Brošure

Brošure predstavljaju reklamni materijal većeg ili manjeg obima, od jedne pa sve do desetina stranica. Manjeg su obima od kataloga, iako imaju sličnu svrhu, odnosno reklamu proizvoda i usluga u štampanom obliku, specijalno dizajnirano prema želji klijenta. Obično se rade u punom koloru, dvostrano, u formatu A4. Štampane brošure i dobar dizajn brošura su jedna od najboljih načina da promovišete svoje poslovanje i dođete do novih klijenata. Izrada i dizajn brošure pružaju glavne vezane za vaše proizvode kao i uvid u vašu kompaniju. Najčešće su tražene za firme, agencije, ugostiteljske objekte itd. Grafički elementi potrebni za dizajn brošura uključuju logotip vaše firme, grafikone, fotografije i razne grafičke oblike. Format, obiim, broj strana i štampa zavise od vaše želje i ideje.

U svakom trenutku, na raspolaganju vam stoji naš tim, da zajedno doprinesemo što savršenijem izgledu materijala koji će vas predstavljati na svakom ćošku. Cena izrade brošura zavisi od više faktora kao što su obim, broj strana, format, tiraž i sl. Nakon izrade, isporuka se vrši u roku od 5-7 radnih dana. Za sve ostale informacije nas slobodno kontaktirajte.

Katalozi

Katalog je komplet vaših proizvoda ili usluga na jednom mestu sa opisom i cenama. Služe za oglašavanje i prodaju različitih proizvoda i usluga. Katalozi se uglavnom sastoje od više stranica, kojim se prezentuju informacije o proizvodima i uslugama, sa ili bez cena. Katalog može uključiti i tehničke informacije o proizvodima, uslugama, fotografije itd. Obim kataloga može biti od svega par do desetina ili stotina strana. Katalozi se uglavnom štampaju na papiru formata A3 savijeni na A4. Osim savijanja, uobičajen je i povez klamerom ili spiralom. Potrebu za katalozima izražavaju skoro svaka proizvodnja, veleprodaja, trgovina, kozmetički saloni, galanterije, prodavnice tehničke robe i još mnogi drugi.

Za svaki tip kataloga, za profesionalni izgled pobrinuće se naš tim, na čelu sa grafičkim dizajnerom iskusnim u izradi svih vrsta reklamnog materijala, a ukoliko već imate svoju ideju, dovoljno je samo da je iskažete i katalozi će biti izrađeni po vašoj želji. Cena izrade kataloga zavisi od više faktora kao što su broj strana, format, tiraž i sl. Nakon izrade, isporuka se vrši u roku od 5-7 radnih dana. Za sve ostale informacije nas slobodno kontaktirajte.

Flajeri i lifleti

Flajeri služe gotovo za sve tipove reklamiranja. Flajeri su pravi alat da usmerite klijente na vas. Želite da ostavite reklamnu poruku, obavestite o uslugi koju pružate, ili da objavite neki događaj, flajer je prvo sredstvo koje će vam u tome poslužiti. Ubacuju se u sandučiće, šalju poštom, dele na ulici, u lokalima, tržnim centrima, kafićima, klubovima itd. U poređenju sa drugim vrstama štampanog promotivnog materijala, flajeri i lifleti su jedna od najdostupnijih i najčešćih vrsta reklamnog materijala na tržištu. Zbog pristupačne cene izrade, kratkih rokova isporuke, flajeri su najpogodnije sredstvo reklamiranja. Jedan od uslova je i da štampa mora biti vizualno primamljiva, kvalitetna i jasna. Ključnu ulogu će odigrati kvalitet otiska i pravi izbor papira. Flajeri i lifleti se štampaju u raznim formatima i vrstama papira. Izbor papira, dizajn i format su ključni činioci koji utiču na sam izgled flajera pa tako i njegovu efikasnost, od čega zavisi utisak koji će ostaviti na klijenta. Dobro dizajniran flajer, privućiće pažnju i ostvatiti svoju svrhu, bilo da je u pitanju reklama, prodaja, obaveštenje ili nešto drugo.

Dozvolite da vam pomognemo i da zajednički dođemo do optimalnog rešenja. Cena izrade flajera i lifleta zavisi od više faktora kao što su vrsta štampe, format, tiraž i sl. Nakon izrade, isporuka se vrši u roku od 5-7 radnih dana. Za sve ostale informacije nas slobodno kontaktirajte, a mi ćemo se potruditi da vam pomognemo u odabiru najbolje moguće varijante za vaše potrebe.

Jelovnici i karte pića

Jelovnici su prvi materijal sa kojima se klijent susreće u vašem restoranu, baru, kafiću, piceriji i drugim ugostiteljskim objektima, i koji ostavlja prvi utisak i pre nego što se klijent sretne sa jelom i pićem koje nudite. Iako se ne posmatra kao reklamni materijal, jelovnik to baš jeste, jer svojim izgledom doprinosi utisku vašeg restorana/kafića, i daje mu jedinstveni pečat o načinu vašeg poslovanja kao i u komunikaciji sa klijentima. Što meni ubedi klijenta da isproba više jela ili pića, veći je vaš profit i promet, a to je ono čemu svi teže. Jelovnici se koriste i na venčanjima, žurkama, rođendanima i drugim proslavama. Zato svaki jelovnik treba da bude čitko napisan, da sadrži podatke o jelu i piću, gramaži, cenu i bude visoko kvalitetan. U zavisnosti od punude, jelovnik može biti manjeg obima pa sve do nekoliko desetina strana. Ono što je najvažnije jeste da ne gubi svoju svrhu izabiranja jela ili pića, pa je stoga poželjno da dizajn bude jednostavan i lep, kako ne bi odvlačio pažnju sa poručivanja.
Dizajn treba da sadrži vaš logo i kontakt formu, uz eventualnu pozadinsku grafiku. Štampanje jelovnika, štampanje menija i štampanje karti pića se uglavnom vrši ofset štampom i digitalnom štampom. Često se koristi laserska gravura kao i sito štampa kada su u pitanju specifični zahtevi.

Jelovnici se izrađuju u različitim veličinama, po želji klijenta. Cena izrade jelovnika zavisi od više faktora kao što su vrsta štampe, format, tiraž i sl. Nakon izrade, isporuka se vrši u roku od 5-7 radnih dana. Za sve informacije, možete nas u svakom trenutku pozvati, kako bismo vam olakšali izbor i odabrali jedinstveni i upečatljiv dizajn, po kome ćete biti prepoznati.

promobox


sdpslogoViline vode 47, Palilula
11060 Beograd
+381 11 260 3584 .:. office@sdps.rs


fer proizvod


 

Viline vode 47, Palilula
11060 Beograd
+381 11 260 3584 .:. office@sdps.rs