Promo materijal

Image

Šolje

Reklamne ili promo šolje, jedan su od često korišćenog reklamnog materijala. Šolje su praktični proizvod kada je u pitanju reklamna svrha, i iz razloga što su pogodne za sve uzraste, prilike i okruženja. Svejedno da li se koriste za kafu, čaj, sok, ili bilo koje drugo piće, pogodne su za razne prilike, pa eto i razloga da se što pre nađu na listi reklamnih proizvoda vaše komapanije, jer se vrlo lako mogu naći u rukama pravog klijenta. Ono što je takođe od velikog značaja i sigurno neće ostati nezapamćeno, jeste da vi lično poklonite šolju u znak dobre trenutne ili buduće saradnje vas i vaših poslovnih partnera. U svakom slučaju, za koji god vid promocije da se odlučite, kod nas na raspolaganju imate mogućnost da izaberete veoma različite šolje, odnosno šolje različitih dimenzija, materijala i oblika. Sve vrste šolja imaju mogućnost štampe, pa samim tim svojim izgledom doprineće i izgledu vašeg brenda. Preporučena vrsta štampe zavisi od vrste šolja, ali često preporučene vrste štampe jesu tampon, sublimacija i preslikač. Što se tiče samog izgleda šolje, prvo je potrebno da izaberete veličinu i oblik šolje, u zavisnosti od njene svrhe, pa tako kod nas možete pronaći standardne šolje za kafu, espresso, čaj, termo šolje koje čuvaju toplotu napitka, magične šolje koje obraduju svakog od 7-77, komplet šolje i druge. Kada je u pitanju materijal od kog se izrađuju, šolje mogu biti keramičke, porcelanske i luminarc. U svakom slučaju, izaberite šolju po vašem ukusu, predložite vašu ideju ili dopustite da je naš stručni tim dizajnira onako kako je najbolje za vas. Cena izrade šolja zavisi od više faktora kao što su dimenzija, material, vrsta štampe, vrsta olovke, tiraž i sl. Nakon izrade, isporuka se vrši u roku od 5-7 radnih dana. Za sve informacije, možete nas u svakom trenutku pozvati, kako bismo vam olakšali izbor i odabrali savršen dizajn, po kome ćete biti prepoznati.

Upaljači

Štampa na upaljačima je još jedan vid uspešnog reklamiranja, u svrhu što boljeg prepoznavanja brenda. Standardni upaljači imaju dovoljno veliku površinu, na koju se mogu odštampati sve neophodne informacije o preduzeću, kao što su kontakt, adresa, web sajt i email. Štampom na upaljačima ostvaruje se opšta svrha, ali i svrha reklamiranja, gde upaljač može poslužiti kao imitacija visit karte. Štampa na upaljaljačima je jeftino ulaganje, pa se obostranom štampom postiže dupli efekat, odnosno veće privlačenje pažnje. Vrsta štampe može biti sito, tampon i laserska gravura, što zavisi i od vrste upaljača. Kod nas možete pronaći više vrsta upaljača kao što su plastični, metalni i zippo upljači. Zajedno sa odgovarajućim dizajnom i savršenim kvalitetom, čine jedinstvenu ponudu kada je u pitanju reklama vašeg brenda, bilo da je to malo, srednje ili veliko preduzeće. Upaljače koristimo i kao promotivne poklone, poslovnim saradnicima i klijentima, koji svakodnevnim korišćenjem šire reklamu na svakom ćošku. Kako upaljači imaju višenamensku funkciju, promotivni upaljači konstantno pokazuju veliki rast, jer proizvođači dodavanjem jedinstvene reklame i uvođenjem inovacija u dizajnu sve više i više prilagođavaju upaljače ostalim vrednim privatnim predmetima korisnika.

Cena izrade upaljača zavisi od više faktora kao što su vrsta štampe, format, tiraž i sl. Nakon izrade, isporuka se vrši u roku od 5-7 radnih dana. Za sve informacije, možete nas u svakom trenutku pozvati, kako bismo vam olakšali izbor i odabrali jedinstveni i upečatljiv dizajn, po kome ćete biti prepoznati.

Olovke

Istorija pribora za pisanje, uglavnom olovaka i grafitnih olovaka, stara je hiljadama godina. Olovke su, u različitim oblicima, prisutne od prve dinastije drevnog Egipta, dok su grafitne olovke mnogo skorijeg datuma. Najčešće korišćen promotivni proizvod među svim korisnicima je olovka. Hemijska ili grafitna, plastična, metalna ili touch, marker, olovka je postala deo našeg svakodnevnog života. Koristimo je u različitim prilikama kako bi zapisali važne detalje i ideje, proširimo znanja i u komunikaciji sa drugima. Postoje razne zanimljivosti vezane za olovke, a jedna od njih je da u 95% slučajeva, ako se osobi pokloni olovka, prva stvar koju će njom napisati je svoje ime. Na olovkama se mogu koristit različite tehnike štampe kao što su sito, tampon, digitalna, laserska gravura i sve zo u zavisnosti od tipa olovke. Bez obzira na sam izgled olovke, za koji može varirati od zanimljivih i dečijih do poslovnih i profesionalnih, važno je da olovka bude kvalitetna, da ne pušta previse mastila, da lepo i čitko ostavlja tragove pisanja, da bude prijatna za držanje i ne previse teška, kako bi bilo lakše rukovoditi njom. Svaka olovka ima dovoljnu površinu da se na njoj odštampa logotip firme, pa čak i kontakt, kako bi kada se pokloni klijentu ili saradniku služila i kao podsetnik na firmu od koje potiče.

Cena izrade olovki zavisi od više faktora kao što su vrsta štampe, vrsta olovke, tiraž i sl. Nakon izrade, isporuka se vrši u roku od 5-7 radnih dana. Za sve informacije, možete nas u svakom trenutku pozvati, kako bismo vam olakšali izbor i odabrali savršen dizajn, po kome ćete biti prepoznati.

Rokovnici

Rokovnik, planer ili notes je knjižica u koju zapisujemo važne informacije, datume, brojeve telefona. Proizvode se u različitim dimenzijama, pa ih je moguće svuda nositi sa sobom. Obično su ukoričeni u mekanom materijalu ili koži. Mogu da sadrže informacije važne u poslovnom smislu, kao što su putne karte, pozivni brojevi. Koriste se tokom cele godine kao kancelarijski material ili promotivni poklon, koji može učvrstiti veze sa trenutnim i potencijalnim saradnicima. Iz toga razloga se koriste kao reklama za brend, firmu, agenciju itd. Na njega se mogu uštampavati logotip, adresa, web sajt i email. U zavisnosti od veličine i površine rokovnika, može se kreirati dizajn. Ukoliko su korice deblje, kožne preporučuje se reljefna štampa, odnosno apliciranje logotipa, dok se na rokovnicima sa spiralnim povezom i tanjim koricama, dizajn može raditi u punom koloru. Takođe postoji mogućnost uštampavanja grafike koja će pratiti svaku stranu rokovnika. Naš tim je u mogućnosti da osmisli potpuno jedinstvene i personalizovane rokovnike, koji će unaprediti vaše poslovanje. Očekuje vas veliki izbor lepih i kvalitetnih rokovnika na jednom mestu, različitih dimenzija. Izaberite idealan poklon za vaše poslovne partnere ili koristite rokovnik da sami organizujte plan rada za narednu godinu. Naručite kod nas i po povoljnim cenama očekujte brzu izradu uz vrhunski kvalitet. Nikada ne znate šta biste mogli da stvorite dok ne otvorite našu pažljivo dizajniranu kolekciju notesa.

Cena izrade rokovnika zavisi od više faktora kao što su vrsta štampe, format, broj stranica, tiraž i sl. Nakon izrade, isporuka se vrši u roku od 5-7 radnih dana. Za sve informacije, možete nas u svakom trenutku pozvati, kako bismo vam olakšali izbor i odabrali jedinstveni i upečatljiv dizajn, po kome ćete biti prepoznati.

Kalendari

Kalendari spadaju u promotivni program proizvoda. Zato je kalendar izuzetna reklama, koja će vašim saradnicima biti pred očima 365 dana u godini. Kalendari su jeftini promotivni materijal, koji u svakom trenutku pored svoje osnovne funkcije i ukrašavanja prostora, promoviše vaš brend na veoma jednostavan način. U ponudi su mogućnost štampe i unikatni izgled kojim će vaš brend ukrasiti svaki zid ili sto. Kalendari se izrađuju u više dimenzija i formata, uglavnom na kunstdruk papiru, različite gramaže. Standardni način poveza je metalna spirala ili perforirani listovi. Najčešća vrsta štampe je sito, a po potrebi može biti i digitalna. Kalendari variraju od jednostavnih do onih koji su izrađeni u punom koloru radi jačeg i upečatljivijeg utiska. Na svakom reklamnom kalendaru treba da stoje informacije koje sadrže logotip firme, kontakt, adresu, e mail, web sajt i delatnost firme. Kalendari se mogu štampati sa različitim motivima kao što su motivi prirode, automobile, praznika, životinja i sve što vam padne na pamet, na jednom ili više listova. Na vama je da li će to biti zidni ili stoni calendar koji će tokom cele godine ukrašavati nečiji zid ili radni sto. Ukoliko želite da se razlikujete od ostalih, po vašoj želji možemo izraditi kalendar unikatnog izgleda, koji će predstavljati vaše proizvode, a koji će osmisliti naš profesionalni tim sa grafičikm dizajnerom sa višegodišnjim iskustvom u dizajniranju, ili sami izaberite izgled kalendara, a mi ćemo ga dizajnirati prema vašem ukusu. U našoj ponudi je veliki izbor zidnih, stonih, poslovnih, jednodelnih i višedelnih kalendara, zato ne propustite priliku već izaberite jedinstven dizajn.

Cena izrade kalendara zavisi od više faktora kao što su vrsta štampe, format, tiraž i sl. Nakon izrade, isporuka se vrši u roku od 5-7 radnih dana. Za sve informacije, možete nas u svakom trenutku pozvati, kako bismo vam olakšali izbor i odabrali jedinstveni i upečatljiv dizajn, po kome ćete biti prepoznati.

Tekstil

Štampa na tekstilu danas veoma popularna, kako za reklamne kampanje, tako i za uniforme zaposlenih u različitim industrijama. Kod nas možete pronaći majice, dukseve, trenerke, prsluke, muškog i ženskog kroja, različitog dizajna, različitih boja i veličina, koje pristaju svim pravilima poslovnog dres koda. Reklamne uniforme visokog kvaliteta se koriste prvenstveno za uniformisanje zaposlenih, pogodne su za sva godišnja doba, kao promotivni poklon partnerima, za velike kampanje, manifestacije, sajmove. Tekstil je zbog svoje velike površine pogodan za više vrsta štampe, pa se najčešće koriste sito štampa, koji je najkvalitetnije i najdugotrajnije rešenje, zatim preslikač koji se preporučuje se za promotivne svrhe, poklone i kratkotrajna dešavanja, a zatim flex štampa koja je takođe dugotrajna, a pogodna je i za izražajne aplikacije. Svakako, sve vrste tekstila koje na sebi sadrže poruku, logotip i sve ono što treba, nose takođe reklamu koja je vidljiva i koja će vas učiniti jos prepoznatljivijim. Za koji god tip reklame da se odlučite, mi ćemo vam pomoći da napravite pravi odabir, ali i savršen dizajn koji će ostati upmćen na način koji vi želite. Cena štampe na tekstilu zavisi od više faktora kao što su vrsta štampe, vrsta tekstila, tiraž i sl. Nakon izrade, isporuka se vrši u roku od 5-7 radnih dana. Za sve informacije, možete nas u svakom trenutku pozvati, kako bismo vam olakšali izbor i odabrali savršen dizajn, po kome ćete biti prepoznati.

promobox


sdpslogoViline vode 47, Palilula
11060 Beograd
+381 11 260 3584 .:. office@sdps.rs


fer proizvod


 

Viline vode 47, Palilula
11060 Beograd
+381 11 260 3584 .:. office@sdps.rs