Biorazgradive polietilenske kese

Image

Treger kese

Treger kese ili kako ih još nazivamo „tregerice”, napravljene su od polietilenske folije, koje mogu biti visoke (HDPE) i niske (LDPE) gustine. Još uvek najčešće korišćene, ove kese spadaju u reklamne, jer pogoduju promotivnom delu svake firme, preduzeća ili brenda. Najčešće su korišćene, jer se proizvode u različitim dimenzijama, pa tako ispunjavaju različite uslove. Kese se mogu isporučivati u paketima i na beskrajnoj rolni. Po dogovoru, kese koje se izrađuju, mogu biti i različite debiljine i boje. Takođe, sve kese mogu biti poručene sa štampom ili bez. U zavisnosti od želje klijenta, dimenzije i debljine kese, zavisi i vrsta štampe, a najčešće vrste štampe koje se vrše jesu ofset i digitalna štampa. Ono što nas posebno izdvaja od ostalih proizvođača jeste da su sve kese napravljene od kvalitetnog i bioragradivog materijala, što znači da minimalno štete okolini koju mi čuvamo. Ono što najviše zanima naše potencijalne saradnike jeste cena i uslovi isporuke ovih kesa. Kako bi obe strane bile zadovoljene, našim klijentima se trudimo da izađemo u susret u svakom pogledu. Iz tog razloga ne postoji jedinstveni cenovnik, već se trudimo da detalje postignemo dogovorom, naravno u zavisnosti od vrste potražnje. Stoga cena veoma zavisi od dimenzija kesa, štampe i količine. Standardne dimenzije koje najčešće isporučujemo su sledeće:

  • 220 x 450 mm [2 g.]
  • 250 x 500 mm [3 g.]
  • 300 x 600 mm [6 g.]
  • 400 x 800 mm [10 g.]

Minimalna količina za narudžbinu je 100 kg. Nakon poručivanja proizvoda isporuka se vrši u roku od 5-7 radnih dana. Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati u svakom trenutku.

Butik kese

Butik kese ili reklamne kese se proizvode od polietilenske folije visoke gustine. Iz tog razloga, butik kese garantuju kvalitet, čvrstinu i trajanje. Mogu biti sa ojačanom i banana ručkom. Kao što i sam naziv kaže, ove kese pored svoje osnovne funkcije služe i u promotivne svrhe, odnosno reklamiranje vašeg brenda, kompanije, firme i sl, pa pored toga što se koriste kao reklamni material za kompanije i firme, koriste ih i butici, zlatare, radnje, supermarket itd. Kao i treger, butik kese svojim dizajnom privlače pažnju, pa je iz tog razloga važno izabrati savršen dizajn koji će služiti vašoj reklami i doprineti boljem uisku o vašoj firmi. U deo štampanog dizajna, po dogovoru, štampamo u digitalnoj štampi vaš logo, adresu, broj telefona, sajt, e-mail i sve ono što je korisno za vašu reklamu. Butik kese takođe nude mogućnost biranja dimenzije, boje i debljine. Cena kao i za treger kese, zavisi od različitih faktora kao što su dimenzija, debljina, štampa i sl. Kako bi bili sigurni da ćemo isporučiti pravi odnosno traženi proizvod, postoje detalji koje dogovaramo sa klijentima, koje će doprineti obostranom zadovoljstvu. Standardne dimenzije u kojima proizvodimo butik kese možete pronaći u sledećoj tabeli:

  • 220 x 300 mm
  • 250 x 420 mm
  • 300 x 400 mm
  • 350 x 450 mm
  • 390 x 490 mm
  • 450 x 580 mm

Minimalna količina za narudžbinu je 100 kg. Nakon poručivanja proizvoda isporuka se vrši u roku od 5-7 radnih dana. Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati u svakom trenutku.

Kese za zamrzivač

Kese za zamrzivač, mogu da se prave od materijala polietilena visoke ili niske gustine (HDPE ili LDPE) i mogu biti šuškave ili glatke. Iako su smanjene debljine, ove kese imaju odličnu čvrstinu i trajnost i najčešće se se isporučuju u paketima. Osnovna svrha im je zaštita hrane i čuvanje njene svežine, kao i čuvanje dugotrajnosti. Ne sadrže štetne sastojke, pa su iz tog razloga potpuno bezbedne za čuvanje prehrambenih proizvoda. Kod nas možete poručiti kese u različitim dimenzijama, koje odgovaraju vašim potrebama.

Iako se najčešće koriste za pakovanje prehrambenih proizvoda, često se koriste i za industrijske potrebe, šrafovske i druge proizvode, kao i za pakovanje robe široke potrošnje manjih dimenzija. Isporučuju se u paketima. Minimalna količina za narudžbinu je 1 paket. Cena kesa zavisi od gramaže i vrste kesa.1 paket = 50 pakovanja = 2500 kesa za zamrzivačNakon poručivanja proizvoda isporuka se vrši u roku od 5-7 radnih dana. Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati.

Sintetički papir mesarac

Mesarski papir je proizvod koji ima primenu u mesarama i marketima za pakovanje prehrambenih proizvoda. Služi za pakovanje i čuvanje mesa i mesnih proizvoda, ali i sireva, peciva, bureka i sl. Sintetički mesarski papir je s jedne strane plastificiran, što znači da ne propušta masnoću i vlagu, i vaše prehrabene proizvode čuva da ostanu sveži i dugotrajniji. Sa druge strane, mesarski papir je izgrađen od papira visokog sjaja, što omogućuje visok kvalitet štampe sa vašim logom ili dizajnom po želji koja će ispuniti očekivane standarde. Kao i za sve proizvode, važno je da štampa bude kvalitetna, dugotrajna i uredna, jer doprinosi boljem izgled kako samog proizvoda tako i Brenda. Stoga je bitno da dizajn zadovoljava kriterujume, koji zavise od samog proizvoda i materijala za štampu.

Naša standardna dimenzija u izradi sintetičkog mesarskog papira je 300 x 500 mm, a minimalna količina za narudžbinu je 10 kg.

Cena zavisi od poručene količine kao i vrste štampe. Nakon poručivanja proizvoda isporuka se vrši u roku od 5-7 radnih dana. Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati i mi ćemo se potruditi da rešimo vaše nedoumice. Uverite se u kvalitet i sačuvajte svežinu vaših proizvoda.

promobox


sdpslogoViline vode 47, Palilula
11060 Beograd
+381 11 260 3584 .:. office@sdps.rs


fer proizvod


 

Viline vode 47, Palilula
11060 Beograd
+381 11 260 3584 .:. office@sdps.rs