Kancelarijski materijal

Image

Kancelarijski papir

Kancelarijski papir za sve vrste štampača i fotokopir aparata različitih formata, boja (pastelne i intezivne), debljina (gramatura). Različiti svetski proizvođači.

Koverte

Koverte su proizvod od papira koji služi kao ambalaža papirima i dokumentaciji većih formata. Pored toga što skrivaju sadržinu pošiljke, odlične su kao reklamni materijal, jer su čest vid komunikacije kako u opštoj tako i u poslovnoj komunikaciji. Pored uznapredovale današnje digitalne tehnologije, koverte su uspele da očuvaju svoju tradiciju u komunikaciji, pa su i dalje neizbežan korak pri slanju dokumentacije od manje ili veće važnosti, iz tog razloga, koverta mora biti čista, uredna, čitko adresirana, ali i prijatno dizajnirana. Kao i vizit karte, koverte mogu služiti kao predemt koji će ostaviti prvi utisak na potencijalno klijenta, saradnika i sl. Zato je veoma bitno, da ukoliko se klijent odluči da koverta bude dizajnirana, to bude kulturan, jednostavan, ali upečatljiv dizajn, koji će davati informacije kao što su naziv, kontakt i adresa pošaljioca.
Koverte se izrađuju u različitim dimenzijama, koje mogu biti sa ili bez prozora, na levoj ili desnoj strani, sa i bez štampe, za automatsko insertovanje itd. Po želji klijenta, koverte je moguće štampati i u punom koloru. Ukoliko se radi o standardnim kovertama, svakako se najčešće štampaju ofset štampom. U zavisnosti od tiraža i kolorita za štampanje koverata, može se koristiti i digitalna štampa. Nakon poručivanja proizvoda isporuka se vrši od 5-7 radnih dana. Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati u svakom trenutku.

Tabuliri i obrasci

Računi, carinski obrasci na tabuliru, obrazac za penzije, memorandumi, otpremnice, tiketi za kladionice, autobuske karte, dostavnice, beskonačni kompjuterski obrasci. Svih standardnih dimenzija i broja kopija, od unikata do 6 kopija. Postoji mogućnost izrade vanstandardnih dimenzija. Štampa do 6 boja.

  • 120 x 12"
  • 240 x 8"
  • 240 x 12"
  • 305 x 8"
  • 321 x 8"
  • 321 x 12"
  • 380 x 12"
  • 420 x 12"

Mehanografske koverte na tabuliru

PIN koverte za bankarske kartice, koverte za čekove, koverte za obračune zarada, isplatne liste, koverte za srećke, specifikacije čekova…

promobox


sdpslogoViline vode 47, Palilula
11060 Beograd
+381 11 260 3584 .:. office@sdps.rs


fer proizvod


 

Viline vode 47, Palilula
11060 Beograd
+381 11 260 3584 .:. office@sdps.rs