O nama

Image

Preduzeće SDPS d.o.o. je osnovano septembra 2015. godine, a Rešenjem nadležnog Ministarstva od 21.11.2016. postalo je preduzeće za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom (OSI). Od ukupnog broja zaposlenih, 80% čine osobe sa invaliditetom.

Činjenica da se među našim klijentima nalaze vodeće domaće i strane kompanije, govori u prilog kvalitetu proizvoda i usluga koje pružamo. Iako je među nama većina kolega sa invaliditetom, svoje obaveza ispunjavamo odgovorno i u ugovorenim rokovima.

Mi smo preduzeće koje se bavi proizvodnjom i pružanjem usluga na čijem razvoju konstatno radimo. Tako smo 2016. krenuli sa pružanjem kancelarijskih usluga i proizvodnjom plastičnih kesa, a već naredne 2017. smo proširili ponudu na grafički dizajn, pripremu za štampu, kao i samu štampu i proizvodnju termo rolni. U međuvremenu smo kompletirali ponudu usluga na prepakivanje i tekstilne proizvode, a odnedavno smo u svoju ponudu uvrstili izradu i održavanje web sajtova (internet prezentacija) i na taj način proširili dijapazon naših usluga i na web dizajn.

Sarađujemo sa nekoliko renomiranih firmi u Srbiji u oblasti proizvodnje kesa i štampe, sa kojima kroz poslovno-tehničku saradnju i zakup dela proizvodnih kapaciteta uspevamo da ispoštujemo sve preuzete obaveze, kao i da uskladimo svoje poslovanje sa zakonskom regulativom koja reguliše oblast zapošljavanja osoba sa invaliditetom. Na taj način i našim kupcima omogućavamo da regulišu pomenutu obavezu i time ostvare određene uštede u troškovima poslovanja.

U smislu svega navedenog, u mogućnosti smo da vam stavimo na raspolaganje sledeće delatnosti:

 • Štampane potrošačke „treger“ kese različitih dimenzija, folije, dzakovi, štampani ili blanco sintetički papir za pakovanje svežeg mesa i suhomesnatih proizvoda, a sve od PE sa dokazom o zdravstvenoj ispravnosti i propisanoj debljini.
 • Termo rolne za fiskalne kase, sa i bez štampe.
 • Termo etikete svih dimenzija, thermo top i thermo eco
 • Brendiranje enterijera, izloga, vozila, opreme… kao i proizvodnja reklamnih displeja, stalaka i pregrada od drveta, metala, stakla, pleksiglasa…
 • Priprema za štampu i štampa lifleta, kataloga i ostalog kancelarijskog i reklamnog materijala
 • Radne uniforme sa brendiranjem, vez i štampa
 • Natron program, kese sa i bez ručki različitih dimenzija, kao i kaširani papir za meso i mesne preradjevine
 • PVC ambalazu
 • Kartonske kutije
 • Streč foliju, ručnu i mašinsku
 • Kompletan asortiman kućne hemije i biocida u saradnji i pod brendom Tehnohemije

Radi se o asortimanu proizvoda (kreiranim i proizvedenim na najsavremenijoj opremi) i uslugama vrhunskog kvaliteta na kojima su angažovani naši dobro obučeni zaposleni, među kojima značajno mesto zauzimaju osobe sa invaliditetom, u skladu sa njihovim mogućnostima.

katalog promo poklona

promobox


sdpslogoViline vode 47, Palilula
11060 Beograd
+381 11 260 3584 .:. office@sdps.rs


fer proizvod


 

Viline vode 47, Palilula
11060 Beograd
+381 11 260 3584 .:. office@sdps.rs